تیتر بی تیتر! 16/05/2008
- اینجا پسر، اینجا پایگاهی است که در آن تذکر برای غیردگرباشان و توجه برای دگرباشان است، اینجا پسر
- فرا رسیدن روز جهانی مقابله با هموفوبیا بر همه ی دگرباشان ایرانی مبارک باد
از بابتی هم تسلیت باد، یادمون نره این روز همون روزیه که هم احساس هامون رو در مشهد بر چوبه ی دار دیدیم، ننگ باد بر جمهوری اسلامی و بر همه ی هموفوب ها.
- این رو از خاطره روز هجدهم آرشام بخونید:
” کتابخانه ی کنگره با کتابخانه ی ملی ایران هم همکاری می کند و سالیانه تعداد زیادی کتاب با هم خرید و فروش می کنند. یکی از هدف های این کتابخانه جمع آوری و آرشیو کردن کتاب ها به تمامی زبان ها و در کل تمام مطالب چاپی است. جالب اینجاست که آرشیو نشریه ی چراغ نیز در آنجا وجود داشت. هیراد به دنبال آرشیو مجله ی هومان بود که همه ی شماره های آن را نداشت. من آرشیو کامل آن را دارم و تا به حال 5 شماره از آن را پی دی اف کرده ام. هنوز وقت نشده همه ی 18 شماره تمام شود. قرار شد بعد از اینکه کار پی دی اف آنها تمام شد آنها را به کتابخانه هدیه کنم تا برای همیشه امن و سالم بماند. قرار شد با بقیه مجلات هم مثل هومان (ببخشید منظورم ماها بود، هومان رو که قبلا اجازه گرفته بودم) و دلکده و رنگین کمان و هــ ـمـــ ـجـــ ـنـــ ـس من تماس بگیرم تا اجازه بدهند آرشیو آنها را هم در اختیار کتابخانه قرار دهم. “
این تیکه واقعا خوشحالم کرد، بی نهایت، این خیلی معنی داره، خیلی، این یک آرشیو معمولی نیست، جاودانه شدن نشریات و نگاره های هم احساس های ما است.
دیدم خانه هنر از همه دعوت کرده برای چراغ 41 مطلبی بنویسند، فکر می کنم باید بگیم اگر دوست دارید نگاره هاتون جاودانه بشن برای چراغ مخصوصا چراغ 41 مطلبی بنویسید. - اگر هنوز نامه ای به سه خبرگزاری ارسال نکردید لطفا تنبلی نکنید، کار راحتیه کافیه یه کپی پیس کنید، این ماییم که نباید بذاریم نادیده بگیرنمون.
- گفته بودم دو نامه، از بابت نامه دوم عذر می خوام و دعاش!! رو هم به جوون اونی بکنید که خیال کرد خیلی حالیشه و سر همنویسی، اونطور بازی! در اورد.
( تعارف ندارم، اعصاب هم ندارم!، هرچی این چند روز اومدم خودم رو راضی کنم که نامه ای بنویسم و از دیگران بخوام امضا کنند دیدم باز ممکنه یکی اونطور گند بزنه و بهتره فعلا بی خیال بشم ) - ساقی بانوی عزیز نامه ای برام ارسال کرده که گویا عده ای از دوستان هم احساس ما دو سه سال پیش برای وی او ای ارسال کردند و در اون از این خبرگزاری خواستن که در مقابله با هموفوبیا یارشون کنه، نامه ی جالبیه، سعی می کنم روی پسر منتشرش کنم اما نمی دونم منبع کیه، اگر کسی خبر داره برام بنویسه.
- اگه اهل منجم بازی! هستید و اونحا پروفایل دارید این آدرس جدیدشه برای اونهایی که داخل ایرانند. ( عمرا پروفایلم رو اونجا لو بدم! )
- کسی می دونه خانه هنر چرا یک روز زودتر از روال قدیمش به روز شده؟! ( مخلصشون هم هستیم و باز از همکاری و لطفشون متشکرم ) ( بهبد پیشنهاد داده پسر رو به عنوان وبلاگ مرجع لینک کنند و خانه هم پاسخ منفی داده، هیچ ایرادی به خانه از این بابت نیست و نخواهد بود، پسر تا به حال شش آدرس عوض کرده و همین کافیه برای اینکه نتونیم یکی از آدرس ها رو مرجع بدونیم )
- شانس ما رو ببین، میرزا کسری درست دو روز مونده به روز مبارزه با هموفوبیا دسترسیش به اینترنت محدودتر! از قبل شد و حالا برنامه بالاترین هم مونده روی دستمون!
- از همون خوش شانسی بالا، کار خود منم گیر کرده و از 8 صبح باید برم کارگری تا 10 شب و بعد هم تا بیام شام بخورم و یه دوش بگیرم شده دوازده و … خستگیش به درک به شدت وقت کم میارم و چون هیچ جاش دیگه همون رضای حداقلی قدیم هم نمی تونم باشم خیلی ها این چند روزه ازم دلخور شدن حتی نزدیک ترین دوستانم که فکر می کنن پسر رقیبشون شده و نمی دونن با چشم های خمار فقط می رسم پسر رو به روز کنم.
هرچه کردم کارم روی پسر تاثیر نذاره نشد که نشد، روزهای اول هفته وقت نهار جیم می شدم و میومدم پسر رو به روز می کردم ولی روزهای آخرش اونم نشد و همه ی به روز کردن ها موکول شد به شب اونم نه اونطور که بخوام.
فکرش رو بکنید از ساعت 8 صبح تا 11 شب ( اون شب یه ساعت هم بیشتر موندم ) کار کنی ( کارگری ) بعد بیایی و نامه به خبرگزاری ها رو تا ساعت سه و نیم شب آماده کنی، خدا رو شکر هم ساقی بانو و آرشام و هم پرشان و یکی از دوستانم که بلاگر نیست اما از هم احساس ها است آنلاین بودن، هرچهارتاشون کمک کردن تا نامه، نامه شد و تونستم منتشرش کنم ( از هر چهارنفرشون متشکرم ) - نفرت دارم از خاک، از خاکی شدن، حتی ترجیح می دم جسدم رو بسوزونند تا خاک کنند و این چند روزه مدام باید خاکی می بودم، به هر دو تعبیر.
دلم می خواد کلی از این روزا بگم ولی حالا وقتش نیست.


خسته نباشی داش رضا اگه باعث بشه تو طوله روز به مشکلات فکر نکنی که خیلیم خوبه کارگری …
man namamo be se khabar gozari ersal kardam o too weblog gozashtam mamnoon az yadavarie shoma va in tarh o vazife
گزارش هفدهــــم می روز جهانی مقابله با هوموفوبيا از استکهلم:
http://tehranpatogh.wordpress.com/2008/05/17/%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%87%d9%81%d8%af%d9%87%d9%80%d9%80%d9%80%d9%80%d9%85-%d9%85%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ac%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84%d9%87-%d8%a8%d8%a7/
گزارش هفدهــــم می روز جهانی مقابله با هوموفوبيا از استکهلم