پرش به محتوا

گفت‌وگو با سایه اسکای، خواننده‌ی رپ و هم‌جنس‌گرای ایرانی: «می‌خواهم به گوشتان آشنا شوم»

2009/11/23

پیوند به منبع

لیدا حسینی‌نژاد

lida@radiozamaneh.com

سایه اسکای یک دختر همجنس‌گرا و خواننده‌ی رپ ایرانی است. این هنرمند بیست ساله که معتقد است در حق زنان و همجنس‌گرایان در جامعه‌‌ی ایران احجاف شده است، به‌تازگی پس از خواندن چند ترانه در زمینه‌های مختلف یک ترانه به سبک رپ در حمایت از حقوق لزبین‌ها خوانده است.

در همین رابطه با او گفت‌وگویی انجام داده‌ام ودر ابتدا از او پرسیدم، انگیزه‌اش برای انتخاب موسیقی برای بیان حرف‌هایش و اعتقاداتش چه بوده؟

Download it Here!

من وقتی می‌بینم که هنر حال و هوای دیگری دارد، یعنی چیز خشکی نیست، وارد روح آدم می‌شود، با روح آدم بازی می‌کند و آدم را به فکر وادار می‌کند، خب به نظر من بهترین راه است برای انتشار عقایدم.

و چون می‌دانستم که با موسیقی را خیلی راحت می‌توانید حرفت را انتقال بدهی و راحت کارت را می‌شنوند، به خاطر همین موسیقی رپ را انتخاب کردم. چون در موسیقی رپ خیلی رک صحبت می‌شود، انتقادی است و این که می‌توان هرچیز را که می‌خواهی بگویی.

ولی حالا درست است که من دختر بودم و موضوعی را که انتخاب کرده بودم، موضوع خیلی خاصی بود. شاید چون تا حالا کسی این موضوع را انتخاب نکرده بود و اشاره‌ای به آن نکرده بود، مشکلات زیادی داشت.

ولی من آن مشکلات را به جان خریدم تا بتوانم آن رسالتی را که دارم برسانم. واقعاً فکر می‌کنم خیلی در حق لزبین‌ها، گی‌ها، ترانس‌ها اجحاف شده و بالاخره یکی باید استارت این کار را می‌زد.

من فکر کردم می‌توانم این کار را بکنم و فکر کردم که صدایش را هم دارم، تکست‌هایم را هم که خودم می‌نویسم، پس فقط یک آهنگ می‌خواهم و این که بتوانم این آهنگ‌ها را پخش کنم. خب موسیقی رپ به نظر من بهترین راه بود برای این که بتوانم با مخاطبم ارتباط برقرار کنم.

برای پیداکردن آهنگ‌ساز مشکلی نداشتی یا از قبل این امکانات را داشتی و رفتی سراغش، یا این که باید برای هر کار جدید دنبال یک آهنگ‌ساز باشی؟

راستش چرا. خیلی مشکل وجود داشت. روز اولی که به استودیو رفته و تست صدا دادم. گفتند که ما می‌خواهیم از یک دختر برای کارمان، به‌عنوان یک تک‌خوان یا زیرصدا استفاده کنیم. من هم جواب مثبت دادم. ولی همان موقع هم فکرم چیز دیگری بود.

آن موقع چاره‌ای نداشتم، جز این که قبول کنم و دو سه تا کار از دیگران بخوانم، که خیلی کارهای چیپی هم بوده و با متن‌های خوانده‌شده توافقی نداشتم.

این روال بود تا این که جا بیفتم و رابطه‌ها را بشناسم. و وقتی که جای خود را پیدا کردم. با دوتا از دی‌جی‌ها و آهنگ‌سازها صحبت کردم که قبول نکردند.

تا این که بالاخره یک نفر را پیدا کردم که او هم خیلی اصرار داشت بر این که اسم من هیچ جایی فاش نشود. من هم موافق بودم. با این شرایط کار شروع شد.


سایه اسکای، خواننده‌ی همجنس‌گرای رپ

دلیل این که قبول نمی‌کردند چه بود؟ به تو چه می‌گفتند؟

دلیل این که قبول نمی‌کردند این‌ها بود: اول این‌که، تو می‌خواهی تک بخوانی و پسری توی کارت نیست.

دو، این که کل کار را می‌خواهی خودت بخوانی. سومین و مهمترین مسأله موضوعی است که تو انتخاب کردی.

یعنی من به هر استودیویی که می‌رفتم، با هرکسی که در رابطه با این کار صحبت می‌کردم، به من می‌گفتند تو نمی‌توانی این کار را بخوانی، اگر بخوانی برایت مشکل به‌وجود می‌آید، کسی کار تو را گوش نمی‌دهد، این مسخره‌بازی‌ها جایی ندارد، پسری برای تو فیت نمی‌کند. من هم می‌گفتم که من نیازی ندارم که پسری بیاید با من فیت کند.

من عقیده‌ای دارم و این که باید راهی را که دنبال کردم، تا آخرش بروم. حالا چه کسانی بخواهند به من کمک بکنند، چه دست تنها بخواهم بروم.

ولی خیلی سخت بود. آن‌ها می‌گفتند نه، اگر پسر نباشد، ما کار برایت درست نمی‌کنیم. یا اگر موضوعت را عوض نکنی، یا حتی اگر کلمه‌ی لزبین را از توی تکست‌ات برنداری، ما این آهنگ را برایت نمی‌سازیم.

راجع به زن می‌خواهی بخوانی بخوان، اشکالی ندارد. ولی راجع به حقوق زنان این طوری صحبت نکن. چرا؟ به خاطر این که همه‌ی آهنگ‌سازها آن طوری که من می‌شناسم، همه‌شان پسر هستند. خب پسرها هم که همه طرف هم را می‌گیرند و اصلاً نگاه بدی دارند به قضیه لزبین‌ها و گی‌ها و ترانس‌ها.

برای این که جدی نمی‌گیرند این مسأله و این خیلی من را اذیت می‌کند. به خاطر همین موضوع‌هاست که برایم خیلی سخت بود.

تو از موسیقی رپ داری استفاده می‌کنی که در واقع یک تابو را بشکنی. پیامی داری و می‌خواهی آن پیامت را برسانی. فکر می‌کنی که این ابزاری که تو در دست داری و این موسیقی و این نوع بیانی که داری، به تو کمک می‌کند برای رساندن آن پیام و شکستن تابوی هم‌جنسگرایی در میان ایرانی‌ها؟

من فکر می‌کنم که‌ استارت کار را زدم. خیلی هم سخت بود. ولی مردم باید بشنوند، باید به گوششان آشنا شود. مردم باید بدانند هم‌جنس‌باز، با هم‌جنس‌گرا فرق می‌کند. مردم باید بدانند لزبین، فاحشه نیست. این اصلاً ربطی به آن موضوع ندارد.

مردم باید این چیزها را بفهمند. و خود جامعه‌ی لزبین‌ها و گی‌ها و ترانس‌ها باید به خودشان بیایند، باید خودشان را باور کنند. باید خودشان را در عرصه‌های مهم نشان دهند. مثلاً وقتی یک دکتر خیلی معروف جرأت پیدا کند و بگوید من لزبین هستم، مردم نمی‌گویند: اوه، اگه این لزبین است ما دیگر سراغش نریم. نه، چون کارش خوب است، ما سراغش می‌رویم و به مسائل دیگر کاری نداریم.

من می‌خواهم با موسیقی رپ و تکست‌هایی که می‌نویسم، این طرز فکر مردم را عوض کنم. می‌دانم طول می‌کشد، می‌دانم شاید خیلی‌ها بخواهند پشت سر من حرفهای زیادی بزنند. ولی من همه‌ی این سختی‌ها را به جان می‌خرم. به خاطر این که یک نفر باید این کار را بکند تا بقیه هم شروع کنند، بقیه هم پشت سر من بیایند.

شاید الان ما لزبین‌ها و گی‌های زیادی در رده‌های مهم داشته باشیم، ولی ‌ندانیم که آن ها هم‌جنس‌گرا هستند. پس اگر آن‌ها خودشان را نشان بدهند، مردم ببینند، گوششان آشنا بشود که این‌ها هم حق دارند زندگی کنند.

هیچ کسی نمی‌تواند حق کسی را پایمال کند، به‌ صرف تمایزش. به خاطر این که کسی مثلاً سیاه‌پوست یا سفیدپوست یا لزبین است یا نیست، آیا درست است به خاطر این چیزها حق‌ کسی پایمال شود؟ من این اعتقاد را ندارم.

فکر می‌کنم موسیقی به خاطر این که سریع پخش می‌شود و مخاطبش را خیلی سریع جذب می‌کند، می‌تواند پوئن مثبتی باشد که من بتوانم زودتر به بقیه بگویم که نترسید، بیایید جلو. به مردم بگویم که آگاه باشند که چه کار می‌کنند و به این قضیه به دید بدی نگاه نکنند.

در این شعرت چیزی که بیشتر به چشم می‌خورد، یک‌جور اعتقاد به حذف مردها بود که پررنگ شده بود. تو اگر خودت را مدافع حقوق زنان یا فمینیست بدانی، یا مدافع هم‌جنس‌گراها، این لزوماً به معنی حذف جنسیت دیگر نیست. فکر می‌کنی که این نوع بیان تو از طرف مردهایی که به نوعی بخواهند مخاطب تو باشند یا بخواهند شعرهای تو را گوش کنند واکنش منفی ایجاد نمی‌کند؟

درست است. این آهنگ اول من بود و به خاطر این که بخواهم نشان بدهم که قضیه از چه قرار است و چه فجایعی دارد توی این ایران ما اتفاق می‌افتد و خانم‌ها هم هیچ صدایی ازشان درنمی‌آید، من مجبور بودم این را این گونه بیان کنم، که باید خانم‌ها به خودشان بیایند و ببینند آقایان چقدر اذیت‌شان کردند، چقدر حق‌شان را خوردند…

در حالی که تمام مردها این طوری نیستند!

درست است، تمام مردها این طوری نیستند. ولی قریب به اتفاق‌شان همین‌‌اند. و من می‌خواستم این آهنگ اول یک تکان، یک شوک باشد واسه دخترها و خانم‌های ایران که کمی آگاه شوند.

حالا دارم روی آهنگ دیگری کار می‌کنم که شما اولین نفری هستید که در مورد آن می‌شنود. این آهنگ راجع به ترانس‌ها هست و در آن هم راجع به گی‌ها صحبت کردم و کلاً من هیچ مخالفتی با آقایان ندارم. ولی با آقایانی که بخواهند حقوق خانم‌ها را پایمال کنند، نه! من واقعاً با آن‌ها مخالفم و جلوشان می‌ایستم.

اطرافیانت خبر دارند که تو با این نوع موسیقی کار می‌کنی، می‌خوانی و آهنگ بیرون داده‌ای؟ موزیکت را گوش دادند؟

اطرافیان و دوستانم، بله.

ولی خانواده‌ات نه!

نه، نه. خانواده نه.

نظر کسانی که موزیکت را گوش داده‌اند، به‌ویژه از زاویه طرز بیانت چه هست؟

راستش نظرات خیلی متفاوت بود. یکی می‌گوید خیلی خوشم آمد، تا حالا نشنیده بودم که چنین موضوعی را این قدر با صراحت بگویند. یکی می‌گوید نه، اصلاً خوب نبود. دیگری می‌گوید خوب است، ولی بهتر است کارت را ادامه بدی. نظرات متفاوت است.

ولی اکثر قریب به اتفاق دوستانم، که البته دوستان متفاوتی هم دارم، خوششان آمده و می‌گویند خوب است. چون واقعاً کسی راجع به حقوق زنان و هم‌جنس‌گراها تا کنون این گونه صحبت نکرده است.

چه‌طور تا حالا فقط یک کار رپ در مورد هم‌جنس‌گراها داشتی؟

من به خاطر این کار خیلی اذیت شدم. من این تکست را خیلی وقت پیش نوشته بودم. منتهی قبولم نمی‌کردند. هیچ روزنه‌ای نداشتم که کارم منتشر شود.

هرجا که می‌رفتم، به در بسته می‌خوردم. این‌جا دست‌رسی به استودیو چندان آسان نیست. استودیوها زیرزمینی هستند، هرجایی نمی‌توان پی‌گیرشان شد، باید آشنا داشته باشی. مخصوصاً اگر دختر باشی، باید مثلاً با یک پسر دیگر بروی توی استودیو تا قبولت کنند.

این‌ها برای من مشکلات زیادی بوجود می‌آورد. و بالاخره بعد از مدت‌ها توانستم کسی را پیدا کنم که آهنگش را برای من بسازد.

اما امیدوارم کار جدیدم تا یک‌ماه یا یک‌ماه و نیم دیگر منتشر شود.

تو در این مسیری که می‌روی، آیا هنرمندان دیگری را شناخته‌ای که به نوعی هم‌فکر تو باشند و با استفاده از هنرشان بخواهند این نوع تابوها را در جامعه بشکنند؟

به‌واقع جایی زندگی زندگی می‌کنم که دسترسی به همه چیز خیلی سخت است. یعنی تمام سایت‌ها فیلتر است، اینترنت سرعتش که پایین بود، پایین‌تر هم آمد.

از این‌ جهات تنها تماسی که دارم از طریق دوستی در خارج در خارج کشور است که فیس‌ بوک و کلاً همه کارهای من را مدیریت می‌کند. دوست دارم بیش‌تر و با مواردی تازه آشنا شوم، ولی به شکلی که مستقیم با یک هنرمند ارتباط داشته باشم، نه، نبوده.

در این راهی که داری می‌روی چه انتظاری از بقیه داری؟

راستش بار سنگینی بر دوش من است. دوستان‌ام هم این را به من می‌گویند. در شرایطی که، می‌دانی تلفن‌ها کنترل می‌شود و مشکلات زیادی وجود دارد. به همین دلایل همه به من می‌گویند، اگر نه امروز، فردایی هست که سرت را به باد خواهی داد. می‌دانیم که تو را دستگیر می‌کنند و…

در حالت عادی هم این‌جا با یک خواننده‌ی معمولی دختر رفتار خیلی بدی می‌شود، چه برسد به این که بخواهی چنین چیزی هم بخوانی. برای‌شان خیلی گران تمام می‌شود. باری که بر دوش من افتاده، خیلی سنگین است. به همین دلیل خیلی دست تنها هستم.

من می‌خواهم به گوش کسانی که می‌شنوند برسانم. اگر می‌توانند به من کمک کنند، اگر کسی آهنگ‌ساز است، اگر کسی تکست می‌نویسد، کسی اگر لزبین، گی یا ترانس است و مشکلی دارد، با من ارتباط برقرار کند.

تکست‌هایی که من می‌نویسم، از بقیه الهام می‌گیرم. راجع به همین تکستی که می‌خواهم بنویسم، با چند ترانس صحبت کردم تا ببینم مشکلاتشان چیست و چه گونه است.

می‌خواهم ببینم اگر کسی می‌تواند واقعاً کمک‌ام کند، دریغ نکند. این راه، راه سختی است. اگر ما دست به دست هم ندهیم، هیچ کسی به داد ما نمی‌رسد. ولی من امیدوارم راه نسل بعدی هموارتر شود.

اگر ما، این نسل، بخواهیم خیلی زحمت بکشیم. حداقل به آینده‌هامان فکر کنیم. بچه‌ها نباید بترسند، نباید منزوی باشند. باید آن چیزی را که توی وجودشان هست را ابراز کنند. نباید مدام فرار کرده یا سرکوبش کنند. امیدوارم بچه‌ها بتوانند این را درک کنند که یک روز ترس را کنار گذاشته و بروند دنبال آزادی.

اگر مایل هستید با سایه تماس بگیرید، می‌توانید به او ایمیل بزنید. «saye.sky@hotmail.com»

کاری از همین خواننده

59 دیدگاه یکی بگذارید →
  1. 2011/02/15 13:38

    دوستان هر کسی یه سبک موسیقی رو دوست داره و هر کس عقیده خودشو داره
    به عقاید هم دیگه احترام بذارین و در ضمن . گه میخوری به سایه فوش میدی. اون سبک خودشو داره باحاشم حال میکنه تو سبک داری رو کن

    ادامه بده سایه

  2. 2011/02/16 10:51

    سلام سایه جان . خیلی دوستت دارم خیلی خیلی زیاد .موفق باشی تو اولین دختر ایرانی هستی که اینخقدر جرات به خرج دادی من لزبین نیستم و متاهلم وهم خودم و هم شوهرم ازت خیلی خوشمون اومده.
    به اولین نظر دهنده ی اولی هم میگم کشتی خودتو اینقد نظرتو نوشتی بابا فهمیدیم تو و احمدی نژاد دوس ندارین این چیزا تو ایران علنی بشه.ولمون کنین جان عمه تون
    خودتونو بکشید هم آخر دموکراسی میاریم تو ایران که هر کی هر چی دلش میخواد بخونه و فریاد بزنه

  3. 2011/04/04 22:22

    هرکسی یه نظری داره منم دگر جنسگرام ولی همجنسگراها هم واسه خودشون حق وحقوقی دارن این شر وبرا که میگین کس شره. همتون کونی بودین .
    جنده تو صندوق صدقه هم باشه جنده بازی در میاره. ولی یکم واقع بین نگا کنید…..»

  4. 2011/04/04 22:25

    با قدرت ادامه بده سایه . حمایتت میکنیم. اداااااااااااااااااااامه بده.

  5. دور از همه پیوند پایدار
    2011/04/11 20:19

    سلام…
    همجنسگراها هم مثل من و آدمای دیگه حق زندگی دارن…
    سایه هم کارش بد نیس خوب میخونه…
    امیدوارم یه روزی همه تو ایران آزاد باشن

  6. 2011/04/14 21:28

    میدونی اخر عاقبتت مثل کیه سایه؟ مثل merilyn manson

  7. 2011/04/21 20:27

    عشق واحساس دختروپسر نمیشناسه. من 12ساله که بادختردوستم.واصلا خجالتم نمیکشم.خیلیم افتخارمیکنم. سایه جان توکارت موفق باشی.وبه آدمایی که چشاشونو میبندنو فقط حرف بیخود میزنن گوش نکن.ایران و اسلام واقعی ماله مام هست.پس خودتونو پاره نکنین.ما هستیم وبیشترم میشیم. فقط کافیه چشاتونو باز کنین

  8. 2011/06/29 09:34

    saye man asheghetam karat kheily movafaghe be karat edame bede kheily doost daram komaket konam vali heif ke nemitoonam man montazere ahangaye digatam hastam

  9. 2011/06/30 14:34

    salam saye jonam kheili doset daram ham sedat ghashange ham harfayi ke to ahangat migi lesbian kheili ziade to IRAN makhsosan to parke banovan be karat edame bede ma poshtetim tamame lesbiana

  10. 2011/06/30 14:34

    salam saye jonam kheili doset daram ham sedat ghashange ham harfayi ke to ahangat migi lesbian kheili ziade to IRAN makhsosan to parke banovan be karat edame bede ma poshtetim

  11. 2011/07/22 04:45

    من این کاره نیستم ولی کلا به تمام این دو جنسه ها و گی ها و لزبین ها حق میدم چون دست خودشون نیست مریضا همشون. سایه اسکای هم یه حرومزاده شیطان پرسته خوب از اون هم جز خوندن یه همچین آهنگایی نمیشه انتظار داشت چون ما لزبین داریم که خدا پرسته اما خوب مشکلش اینه ولی سایه اسکای شیطان پرسته. و هیچکس از شیطان خوشش نمیاد. ای کاش میدیدمش تا دهنشو سرویس میکردم حرومزادرو تا قدرت مرد و بهش نشون میدادم. تا انقدر دهنشو وا نکنه دوم اینکه سایه اسکای حمایت مالی میشه چون میگن که حداقل داره زن های ایرانو به گوه میکشه. نمیدانم در قبال این کار چه قدر بهش پول دادن. اما خوب بزار شاد باشه حرومزادس دیگه اون موقع ننش معلوم نیست اینو حامله بوده بغل کی خوابیده.

    • 2011/07/23 00:25

      امیر
      همین که تو گویا حلال زاده باشی بسه همه ی جونورهای دنیاست
      آب رو بریز اونجات که ….

  12. 2011/07/26 02:34

    5 پسر

    شماها جامعه را به فساد و به تباهی میکشید. شماها کارتون ترویج و رواج همجنس بازی میان جوانان ایران عزیز ماست شماها میخواین دردایی رو که خودتون کشیدید را جوانان بکشند میخواید که طعم سختی هایی که کشیدین را بکشن. طعم حقارت هایی که کشیدین رو بکشن. طعم تنهایی هایی که کشیدین رو بکشن. من جاییم نسوخته که بخوام آب بریزم. این شما هایین که باید آب تو درداتون بریزید و تسکین یابید حتی یکسری از لزبین ها از این کار خودشون سخت ناراحت هستن و هرگز به زبان نمی یارن که ما لز هستیم. این از سایه اسکای در اومده .حتی یکسری از آنها بچه دارن. من خودم وقتی از یک مادر که لزبین بود پرسیدن گفتم حاضری یه روز دخترت مثل خودت باشه اشک تو چشماش جمع شد و گفت حاضرم بمیرم و اون روز را نبینم. این از شما ها دراومده. بیشتر لزبین ها هیچ موقع کار خودشون توجیه نمیکنن و هرگز بهش افتخار نمی کنن اگر شما دیدی که سایه اسکای این مدلی میخونه چون بخاطر سختی هایی که کشیده بخاطر دین بازی و حکومت و اینکه اینا براش عقده شده بود و تصمیم گرفت که چه مدلی این عقده را خالی کنه و بخصوص تحقیر های مردم دید که این عقده را در آهنگ حق کشی همون اولش به نمایش گذاشت که یه پسره بر میگرده میگه اوا هرو دختری یا پسری خشگله؟؟ بعد سا یه میگه که خسته نمیشی من خستت میکنم خوب ببینید مشخصه که این آهنگ عقده تحقیرها و بدی های فرهنگی را میرسونه چرا چون این جور کارا در فرهنگ ما جایی نداره با تمام این حرف ها اما کار شما دفاع کردن از حق لز و ترنس نیست کار سایه اسکای ترویج است.

    • 2011/07/27 01:35

      بشینیم ببینیم امثال تو کی لطف می کنید و اجازه نفس کشیدن بهمون میدین؟!

      • 2011/07/31 07:38

        اجازه نفس کشیدن ما هم دست شما است چرا قبول نمی کنید که کارتون ترویج و رواجه من نمیگم لزبین نباش و حق نداری زندگی کنی من نمیگن باید بمیری شما تمام و کمال حق زندگی داری (اینو دوست داری بشنوی که شنیدی) اما نیا ترویج کن. من میدونم فکر کردی از این برادر بسیجی های خر متعصب مذهبی هستم نه نیستم اما خدا پرستم و شما ها هم بندگان خدایین و با هر عقیده ای که باشین مورد احترام هستید اما همجنس گرایی ترویجش خوب نیست چه گی چه لز در ضمن ممکنه جزء طبیعت بشری محسوب بشه اما جزء انحرافات جنسی بشری محسوب میشه.

        • 2011/07/31 14:18

          تو چی خیال کردی؟
          با کدوم دلیل انحراف محسوب میشه؟!
          اگه گی بودن و لز بودن قابل ترویجه چطور به ما حق زندگی می دی؟!
          کل نظرت یه تناقض بزرگه
          مثلا می خوایی روشنفکر و حق به جانب نشون بدی
          چرا همجنس گرایی ترویجش خوب نیست؟
          چرا چیزی که جز طبعیت بشری هست انحراف جنسی می خونی؟!

          • 2011/08/01 03:11

            انحراف جنسی از نوع همجنس بازي(Homosexual): همجنس خواهي به اين معناست که ميل جنسي خود را در ارتباط با انسان ديگري از جنس خود ارضاء نمايد، و داراي دو نوع مي‌باشد: ارتباط مرد با مرد 2- و ارتباط زن با زن.
            تو چی خیال کردی؟
            خیال نکردم حقیقت میبینم سرمم تو برف نکردم مثل بعضی ها
            با کدوم دلیل انحراف محسوب میشه؟!
            به دلایل پزشکی
            اگه گی بودن و لز بودن قابل ترویجه چطور به ما حق زندگی می دی؟!
            مگه حق زندگی نداری ببین تو الآن داری با این سوالت مهر به کشتن خودت و خیلی های دیگه میزنی بله قابل ترویج است و باید جلوش گرفته بشه. اما لزومی هم نداره چون لزیبن یا گی هستی بمیری حق هم ندارن که اذییتت کنن تو به هر دلیلی این کاره شدی این مشکل میتونه ژنتیکی باشه یا میتونه شخص به هر دلیلی اونو از جامعه گرفته باشه. دوم اینکه خودتو متهم یه مردن نکن این همه دارن تلاش میکنند که بهتون احترام بذارن و از این کار بد(کشتن)جلوگیری کنند بعد میای الکل رو آتیشه مخالفاتون میریزین خوب اینجوری که خودت بیشتر میسوزی
            چرا همجنس گرایی ترویجش خوب نیست؟
            دقت کن یه سوالت:اگه گی بودن و لز بودن قابل ترویجه چطور به ما حق زندگی می دی؟!
            از یه جهت طوری وانمود میکنی که قابل ترویج نیست بعد الآن سوال میکنی که چرا ترویجش خوب نیست پس خودت میدونی که قابل ترویجه پس ثابت شد. از این جهت خوب نیست که باعث میشه که اختلالات روانی در انسان به وجود بیاد مثل افسردگی . خود بیگانگی . ترس . استرس شدید . و غیره…
            چرا چیزی که جز طبعیت بشری هست انحراف جنسی می خونی؟!
            من نمیخونم علم پزشکی که میخونه برو تحقیق کن برو به پزشکای جنسی(sexian doctour) اعتراض کن که هزار مطلب بیشتر از من و تو میدونن.

            مثلا می خوایی روشنفکر و حق به جانب نشون بدی
            بخدا اگه این باشه ببین من و شما که با هم خدایی نکرده دعوا که نداریم.. یا من آگاه میشم و بخاطر اینکه روشنم کردی از صمیم قلب ازت ممنون میشم(حتی حاضرم دستتم ببوسم) یا شما آگاه میشی.

            • 2011/08/01 14:10

              اول باید بری یه نگاهی به گرایشات انسانی بکنی برای همین توصیه می کنم یه تحقیق کوچیک در مورد گرایشات نرمال انسانی بکنی
              بعد بهت توصیه می کنم بری سراغ مطالب علمی که بنمایه ی بشری دارن
              اینکه دکتر سر کوچتون یا فلان کتاب دستکاری شده جمهوری اسلامی چی گفته و می گه منظورم نیست اگه می خوایی بدونی همجنسگرایی انحراف یا بیماری هست یه نگاهی به این لینک بنداز:
              http://5pesar.wordpress.com/2010/09/20/homo10-09-18-2
              اگه می خوایی در مورد همجنس گرایان و سئوال های پیرامون اونها بدونی هم سری به این لینک ها بزن:
              http://5pesar.wordpress.com/faq
              http://5pesar.wordpress.com/2010/08/04/homo10-08-02
              http://5pesar.wordpress.com/2010/10/01/homo10-09-28
              http://5pesar.wordpress.com/2010/09/26/homo10-09-23

              فکر کنم هر آدم عاقلی که سوال های من از تو رو بخونه بتونه خواست من از این سئوالها و نتیجه ای که تو گرفتی و فاصلشون و جهت مخالفی که دادی رو درک کنه و لبخندی بزنه
              به هر حال اگه واقعا مشتاقی بدونی سری به لینک هایی که دادم بزن
              سری به سایت سازمان بهداشت جهانی بزن
              سری به کتاب های روانشناسی ( نه ترجمه های دستکاری شدشون در ایران ) بزن
              و کمی توی ویکیپدیا تحقیق کن
              امیدوارم برات موثر باشه.

              • 2011/11/10 22:29

                جناب spesarحالا گیرم درست میگی بهتر نیست ذهنتو درگیر ناهنجاریهای روانی خودت بکنی حالا چه علاقه ای داری به سوژه همجنس گرایی میگن کسایی که زیاد حول یه مسائلی میگردن یه گرایشاتی در اون زمینه دارن

  13. 2011/07/31 14:42

    هرزه جدو آبادته عوضی.هر کسی هر جوری دوس داره میتونه زندگی کنه تا جایی که بقیه رو اذیت نکنه.پس زر نزن.هرزه زن و مردای هستن که با هم میخوابن اما روحشون پیش یکی دیگس.فهمیدی معنی هرزه رو؟
    انقدم زر زر موسسیقی موسیقی نکن.موسسیقی که مال تو یا شرق یا ایرانی ها نیست.هیچ چیزی مال شخص خاصی نیست.

  14. 2011/08/01 21:27

    لینک هایی را که داده بودی و خوندم عزت ممنونم و اینکه اشاره کرده بودی به دستکاری کردن کتابها خصوصا ترجمه اونها.(من نمیدونستم همیشه فکر میکردم از کتاب می زنن اما نمیدونستم که تو ترجمش دستکاری هم میکنن)
    امیدوارم توزندگیت هر کجا که هستی موفق و سربلند باشی. دوست من

  15. 2011/08/01 21:31

    اینم بدون که من مخالف تو نبودم من فقط مشکلم با تو سر همجنس گرایی این حرف ها از نظرعلمی بود. بازم ازت ممنونم

  16. 2011/10/08 10:26

    سلام.سایه خانوم.من یه پسرایرونی ام.اول که شیعه مسلمان نیستش اونم اعثنا حشری اش.ودوم .اسلام میگه که هرکسی ازاده که هرکاری که به نظرش خوبه رو بکنه .درست بود ثوابشو میبره وغلط بودگناهشو.به کسی هم ربطی نداره که به خودشون اجازه بده که مانع کار دیگری بشه.اینقد ایران ایران نکنید.اگه ادعای ایرونی بودنو داریدسعی کنیدایران ودرست کنید عرضه شو ندارید؟پس خفه………….ازطرف اهالی رنگارنگ…………همه ایرونی های واقعی رو دوست داریم وعاشقشونیم.

  17. 2011/11/22 02:09

    دوست دارم سایه.

  18. 2011/11/22 02:15

    تو گه میخوری به سایه فحش میدی.من یه پسر گی هستم که با پارتنرم زندگی عاشقانه اما با ترس و اضطرابی رو داریم.چرا؟
    چون تو ایرانم.چون یه احمقی با دیدگاه همجنس گرا ستیز مثل تو سر کاره.
    سایه عاشقتم.به کارت ادامه بده.
    به حرفهای این نادان صفت ها هم توجه نکن.از یه مملکت امام زمانی چه انتظاری داری؟
    برای دوتا هم دعا کن زودتر فوق لیسانسمونو بگیریم. و بیایم یه کشور خارجی تا از دست این مملکت بی فرهنگ خلاص شیم.
    رضا خیلی دوست دارم تو مایه افتخار ماها هستی.

    دوستدارت: sweety_he….

  19. 2011/12/22 21:12

    کارتون عالیههههههههههههههههههههههههههههه خوب اونم انسانه چیه مگه لزبینه من کاراشو دوشت دارم

  20. 2012/03/01 14:13

    من یه سوال دارم اونم اینه که شما چه جوری به خودتون اجازه میدید در مورد یکی قضاوت کنین؟ وقتی فقط خدا این حق رو داره نکنه فک کردین این امر به معروف و نهی از منکره این همه بلا سرتون میارن خفه میشید خودتون همسر دارید با صد نفر دیگه بهش خیانت میکنین به اسم دین فاحشه ی شرعی درست میکنین اونقدر گند میزنین که بوی گندش همه جا پر میشه اینا بر خلاف اسلام نیست ولی همجننس گرایی ضد اسلامه ؟ من خودم لز نیستم ولی با افتخار ازشون حمایت میکنم چون اگه تا حالا قران خونده باشید توش نوشته من به همه ی بنده هام اختیار دادم ما توی سرزمینی زندگی میکنیم که مظهر عدالت یعنی کورش توش فرمانروایی میکرده برای اونایی که طرز فکرشون خرابه متاسفم و همینطور برای خودم که باید این اشغالها رو تحمل کنم

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

دنبال‌کردن

هر نوشتهٔ تازه‌ای را در نامه‌دان خود دریافت نمایید.

به 69 مشترک دیگر بپیوندید