معاون رئيس مجلس عوام انگليس همجنسگرا بودن خود را علنی میكند
پسر: از انتشار این مطلب با چنین لحن توهین آمیزی پوزش می طلبیم
رضا: این تیکه اش رو چند باره بخونید “ديليتلگراف نوشت: پس از آن موضوع اعلام همجنسگرایی "كريسپين بلانت " نماينده محافظهكار مطرح شد كه همسرش را پس از 20 سال براي كنار آمدن با مسئله همجنس گرایی خود در ماه آگوست ترك كرد. “
خبرگزاري فارس: معاون رئيس مجلس عوام انگليس تصميم گرفته است در يك مصاحبه مطبوعاتي همجنسباز بودن خود را رسما اعلام كند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه ديليتلگراف انگليس، "نيگل اوانز " تصميم گرفته است در يك مصاحبه روزنامهاي به طور رسمي اعلام كند يك همجنسباز است و شك و شبههها در اين زمينه را برطرف كند.
بر اساس اين گزارش، تمايلات جنسي "ريبل ولي " يكي ديگر از نمايندگان مجلس عوام انگلس براي مدتهاي طولاني موضوع بحث و گفتوگوها در "وستمينستر " بود و اين در حالي بود كه وي در سال 1998 عليه كاهش سن رسمي همجنسبازي به 18 سال راي داده بود.
ديليتلگراف نوشت: پس از آن موضوع اعلام همجنسبازي "كريسپين بلانت " نماينده محافظهكار مطرح شد كه همسرش را پس از 20 سال براي كنار آمدن با مسئله همجنس بازي خود در ماه آگوست ترك كرد.
اين روزنامه انگليسي ميافزايد: آقاي اوانز هيچ گاه ازدواج نكرده است و همدم طولاني مدتي نداشته است.
"مايكل رنسون " نماينده انتخاباتي اوانز نيز تاييد كرد كه وي در نظر دارد تا همجنسباز بودن خود را در يك مصاحبه مطبوعاتي آشكار كند.
ديليتلگراف در پايان نوشت: علاوه بر اوانز 12 نماينده محافظه كار ديگر نيز تا كنون به طور آشكارا همجنس باز بودن خود را اعلام كردهاند.
انحطاط اخلاقي در غرب به گونهاي دامنگير شده است كه سياستمداران اين كشورها نيز به طور علني بر همجنسبازي خود تاكيد ميكنند و به عنوان مثال ميتوان به گوئيدو وستروله وزير امور خارجه آلمان نيز اشاره كرد.
انتهاي پيام/ص





Khaktoosareshun ke hanuz yek manbae khabarie dakhele keshvari yad nagerefteh ke be HAM-JENS-GARA nage HAM-JENS-BAAZ